Klantenservice

Foutmelding:
jsIfOff

Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op AudioStation.nl worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan AudioStation.nl niet verantwoordelijk worden gesteld. AudioStation.nl houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op AudioStation.nl genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% btw, en exclusief verzendkosten.

Bijdrage aan de verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 en voor België zijn de verzendkosten €7,95. De rest van de kosten is voor onze rekening. Vanaf een bestelling van €150,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit geldt voor Nederland.

Verzending via PostNL

AudioStation.nl zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: PostNL. AudioStation.nl is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopiëerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan AudioStation.nl. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan AudioStation.nl. Zonder schriftelijke toestemming van AudioStation.nl is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

© 2013 - 2024 AudioStation

Website door Manieu.nl